fbpx
Vælg en side

Brunch

Hos SPIS sammensætter du selv din morgenmad og brunch. Vi har et stort udvalg af små lækre retter, som du selv udvælger. Er du til den klassiske Æg & Bacon? Eller Vegetar Kikærtebøf med chili mayo?

Menu

Vores menukort er sammensat, så der er til enhver smag. Og til enhver tid på dagen, frokost eller aften. Alle vores råvarer er nøje udvalgt, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Kød

Vi serverer kvalitetskød til kødelskere. Smag vores fantastiske steaks eller vores traditionelle Pariser Bøf lavet på den gode gammeldags måde, toppet med friskrevet peberrod.

Salat & Pasta

Prøv vores lækre Caesar salat, den perfekte frokost eller en let aftensmad på en lun sommerdag. Har du lyst til en god frisklavet pastaret, så kom ind til os. Vi serverer både til kødelskeren og vegetaren.

sandwich

Alle vores sandwiches serveres med hjemmelavede kartoffelbåde og hjemmerørt dip. Uanset hvilken variant du vælger, så lover vi, at du ikke bliver skuffet… 
Serveres både dag og aften.

smørrebrød

På Frederiksberg byder vi også på traditionel dansk smørrebrød. Dejligt friskt brød toppet med lækkert pålæg i rigelige mængder. Se vores udvalg i menuen.

Dessert

Lidt sødt efter maden og en god kop kaffe eller te. F.eks. æblekage som mormor lavede den… Hjemmelavet æblegrød, med crunch og  flødeskum og ribsgele på toppen.

Book bord

Hvis du vil være sikker på et bord, er det en god idé at booke. Så sørger vi for en plads til dig.

Se også:

Cafe SPIS er her:

Giv os gerne et like, skriv om din oplevelse eller vis os dine billeder.
Vi vil elske at høre fra dig.

Åbningstider

MAN – TORSDAG
10:30 – 22:00

FREDAG
10:30 – 23:00

LØRDAG
10:00 – 23:00

SØNDAG
10:00 – 22:00

Køkkenet lukker 1 time før.

Kontakt os

Brug vores kontaktformular, hvis du vil skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig.