Brunch

Hos SPIS sammensætter du selv din morgenmad og brunch. Vi har et stort udvalg af små lækre retter. Er du til den klassiske Æg & Bacon? Eller Vegetar Kikærtebøf med chili mayo?

Burger

Vi byder på et stort udvalg af gourmet burgere med hjemmebagte burgerboller, grillet kød, hjemmelavede grovfritter eller kartoffelbåde, samt et godt udvalg af hjemmerørte dips.

Bøf

Vi serverer kvalitetskød til kødelskere. Prøv vores fantastiske Angus Steak eller vores traditionelle Pariser Bøf lavet på den gode gammeldags måde, toppet med friskrevet peberrod.

Salat & Pasta

Prøv vores lækre Caesar salat, den perfekte frokost eller en let aftensmad på en lun sommerdag. Har du lyst til en god frisklavet pastaret, så kom ind til os. Vi serverer både til kødelskeren og vegetaren.

sandwich

Alle vores sandwiches serveres med hjemmelavede kartoffelbåde og hjemmerørt dip. Uanset hvilken variant du vælger, så lover vi at du ikke bliver skuffet… 
Serveres både dag og aften.

dessert

Lidt sødt efter maden og en god kop kaffe eller te. Æblekage som mormor lavede den…Hjemmelavet æblegrød, med crunch og  flødeskum og ribsgele på toppen.

Se også:

Cafe SPIS er her:

Giv os gerne et like, skriv om din oplevelse eller vis os dine billeder.
Vi vil elske at høre fra dig.

Åbningstider

MAN – TOR
10:30 – 22:00

FRE – LØR
10:30 – 23:00

SØN
10:30 – 22:00

Køkkenet lukker 1 time før.

Kontakt os

Vi står parate til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at reservere et bord.